Nutriční hodnoty (Jahodovo-želatinový dort)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 745 kJ / 2 090 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 43,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,00 g |
| Tuky | 41,80 g |
| – nasycené | 9,90 g |
| – nenasycené | 19,90 g |
| –– mononenasycené | 14,40 g |
| –– polynenasycené | 5,50 g |
| ––– omega 3 | 0,34 g |
| Vláknina | 6,00 g |
| Cholesterol | 1,30 g |
| Sodík | 619 mg |
| Sůl | 2,01 g |
| Sacharidy | 359,10 g |
| – cukry | 210,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 200 g 200 g krupicového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 200 g 200 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 200 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 1 kypřicí prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
| jahody | Jahody čerstvé | |
| marmeláda | Marmeláda jahodová | |
| cukrárenská želatina (červená) | Želatina vepřová | |
| tuk na vymazání formy | Margarín | |
| hrubá mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hrubá |