Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodovo-želatinový dort)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie8 745 kJ /
2 090 kcal
Bílkoviny66,40 g
– z toho živočišné bílkoviny43,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,00 g
Tuky41,80 g
– nasycené9,90 g
– nenasycené19,90 g
–– mononenasycené14,40 g
–– polynenasycené5,50 g
––– omega 30,34 g
Vláknina6,00 g
Cholesterol 1,30 g
Sodík 619 mg
Sůl2,01 g
Sacharidy359,10 g
– cukry210,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
200 g 200 g krupicového cukru Cukr bílý 200 g
200 g 200 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 200 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
jahody Jahody čerstvé
marmeláda Marmeláda jahodová
cukrárenská želatina (červená) Želatina vepřová
tuk na vymazání formy Margarín
hrubá mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.