Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kološvárské zelí III)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 782 kJ /
1 382 kcal
Bílkoviny30,28 g
– z toho živočišné bílkoviny7,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny23,28 g
Tuky30,15 g
– nasycené18,76 g
– nenasycené9,25 g
–– mononenasycené7,96 g
–– polynenasycené1,29 g
––– omega 30,28 g
Vláknina20,63 g
Cholesterol 90 mg
Sodík 140 mg
Sůl0,33 g
Sacharidy241,70 g
– cukry34,74 g
––– laktóza9,50 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 konzerva 1 konzerva vepřového masa Vepřová kýta
300 g 300 g paprikové klobásy Klobása 300 g
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
2 sáčky 2 sáčky předvařené rýže Rýže bílá 250 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
100 ml 100 ml sladké smetany Smetana kravská sladká 12% 100 ml
100 ml 100 ml kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
olej Olej řepkový
1 lžíce 1 lžíce červené sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.