Nutriční hodnoty (Kološvárské zelí III)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 782 kJ / 1 382 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,28 g |
| Tuky | 30,15 g |
| – nasycené | 18,76 g |
| – nenasycené | 9,25 g |
| –– mononenasycené | 7,96 g |
| –– polynenasycené | 1,29 g |
| ––– omega 3 | 0,28 g |
| Vláknina | 20,63 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 140 mg |
| Sůl | 0,33 g |
| Sacharidy | 241,70 g |
| – cukry | 34,74 g |
| ––– laktóza | 9,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 konzerva 1 konzerva vepřového masa | Vepřová kýta | |
| 300 g 300 g paprikové klobásy | Klobása | 300 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 2 sáčky 2 sáčky předvařené rýže | Rýže bílá | 250 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 100 ml 100 ml sladké smetany | Smetana kravská sladká 12% | 100 ml |
| 100 ml 100 ml kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| olej | Olej řepkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce červené sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |