Nutriční hodnoty (Krůtí ranečky se zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 978 kJ / 1 190 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 6,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 126,17 g |
| – nasycené | 61,56 g |
| – nenasycené | 63,06 g |
| –– mononenasycené | 54,03 g |
| –– polynenasycené | 9,03 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 6,45 g |
| – cukry | 4,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 krůtí (kuřecí nebo vepřové plátky) | ||
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 15 dkg 15 dkg anglické slaniny | Anglická slanina | 150 g |
| kysané zelí | Zelí bílé kvašené | |
| olej nebo lžíce sádla | Olej řepkový |