Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory na kyselo s nastaveným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie13 165 kJ /
3 146 kcal
Bílkoviny127,51 g
– z toho živočišné bílkoviny79,33 g
– z toho rostlinné bílkoviny48,18 g
Tuky104,58 g
– nasycené40,27 g
– nenasycené47,51 g
–– mononenasycené38,69 g
–– polynenasycené8,82 g
––– omega 30,74 g
Vláknina45,80 g
Cholesterol 1,63 g
Sodík 3,04 g
Sůl7,02 g
Sacharidy402,10 g
– cukry64,55 g
––– laktóza36,75 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1,5 kg 1,5 kg brambor Brambor zimní 1500 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
ocet Ocet lihový
50 g 50 g slaniny Špek 50 g
1 1 zeleninový bujon Bujón zeleninový
100 ml 100 ml vody Voda 100 ml
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
6 6 vajec Vejce slepičí 420 g
3/4 l 3/4 l mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
4 4 rohlíky Rohlík pšeničný bílý 172 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
muškátový květ Muškát květ sušený

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.