Nutriční hodnoty (Brambory na kyselo s nastaveným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 13 165 kJ / 3 146 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 127,51 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 79,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 48,18 g |
Tuky | 104,58 g |
– nasycené | 40,27 g |
– nenasycené | 47,51 g |
–– mononenasycené | 38,69 g |
–– polynenasycené | 8,82 g |
––– omega 3 | 0,74 g |
Vláknina | 45,80 g |
Cholesterol | 1,63 g |
Sodík | 3,04 g |
Sůl | 7,02 g |
Sacharidy | 402,10 g |
– cukry | 64,55 g |
––– laktóza | 36,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1,5 kg 1,5 kg brambor | Brambor zimní | 1500 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
ocet | Ocet lihový | |
50 g 50 g slaniny | Špek | 50 g |
1 1 zeleninový bujon | Bujón zeleninový | |
100 ml 100 ml vody | Voda | 100 ml |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
3/4 l 3/4 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
4 4 rohlíky | Rohlík pšeničný bílý | 172 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
muškátový květ | Muškát květ sušený |