Nutriční hodnoty (Rýžové koule)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 900 kJ / 2 844 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 13,02 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,50 g |
| Tuky | 16,59 g |
| – nasycené | 4,98 g |
| – nenasycené | 6,75 g |
| –– mononenasycené | 4,95 g |
| –– polynenasycené | 1,80 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 14,25 g |
| Cholesterol | 389 mg |
| Sodík | 194 mg |
| Sůl | 0,54 g |
| Sacharidy | 601,05 g |
| – cukry | 30,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 hrnky 3 hrnky vařené rýže | Rýže bílá | 750 g |
| 1 1 tvaroh nebo Tofu (měla jsem uzený Tempeh) | Tvaroh polotučný | |
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| kari koření | Kari | |
| sůl | Sůl mořská | |
| kukuřičný škrob nebo bramborový škrob | Škrob kukuřičný | |
| strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% | |
| rýžový papír | Rýžový papír |