Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapečený květák s mletým masem, nivou, kukuřicí a vajíčkama)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie6 687 kJ /
1 598 kcal
Bílkoviny113,52 g
– z toho živočišné bílkoviny108,84 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,68 g
Tuky110,19 g
– nasycené37,69 g
– nenasycené60,13 g
–– mononenasycené46,83 g
–– polynenasycené13,30 g
––– omega 30,53 g
Vláknina13,10 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 613 mg
Sůl1,23 g
Sacharidy34,70 g
– cukry8,70 g
––– laktóza3,80 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 květák Květák čerstvý
500 g 500 g mletého masa Vepřový ořez 500 g
malá konzerva malá konzerva kukuřice Kukuřice sterilovaná
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
100 ml 100 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
trochu trochu libečku Libeček čerstvý
pažitka Pažitka čerstvá
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.