Nutriční hodnoty (Zapečený květák s mletým masem, nivou, kukuřicí a vajíčkama)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 687 kJ / 1 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 113,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 108,84 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,68 g |
Tuky | 110,19 g |
– nasycené | 37,69 g |
– nenasycené | 60,13 g |
–– mononenasycené | 46,83 g |
–– polynenasycené | 13,30 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 13,10 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 613 mg |
Sůl | 1,23 g |
Sacharidy | 34,70 g |
– cukry | 8,70 g |
––– laktóza | 3,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 květák | Květák čerstvý | |
500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
malá konzerva malá konzerva kukuřice | Kukuřice sterilovaná | |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
100 ml 100 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
trochu trochu libečku | Libeček čerstvý | |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská |