Nutriční hodnoty (Celerové karbanátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 3 827 kJ / 915 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 128,58 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 120,48 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,10 g |
Tuky | 28,18 g |
– nasycené | 8,10 g |
– nenasycené | 13,61 g |
–– mononenasycené | 10,72 g |
–– polynenasycené | 2,89 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 24,30 g |
Cholesterol | 471 mg |
Sodík | 936 mg |
Sůl | 1,99 g |
Sacharidy | 24,54 g |
– cukry | 16,82 g |
––– laktóza | 9,80 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg mletého masa | Vepřová kýta | 500 g |
1 1 celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
cca 2 dcl 2 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 200 ml |
hrstka strouhanky na zahuštění | Strouhanka pšeničná | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
solamyl | Bramborový škrob | |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vejce | Vejce slepičí | |
strouhanka | Strouhanka pšeničná | |
olej na smažení | Olej řepkový |