Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bavorský bramborový salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 644 kJ /
632 kcal
Bílkoviny6,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky42,10 g
– nasycené5,72 g
– nenasycené36,08 g
–– mononenasycené31,24 g
–– polynenasycené4,84 g
––– omega 30,07 g
Vláknina6,60 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 29 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy53,94 g
– cukry3,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
6 6 větších brambor Brambor zimní 300 g
500 ml 500 ml masového vývaru Vývar masový 500 ml
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
3-4 lžíce 3-4 lžíce jablečného octa Ocet jablečný 52.5 ml
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje Olej olivový 44 ml
1/2 1/2 větší salátové okurky Okurka salátová čerstvá
mletý pepř (dle chuti) Pepř černý mletý
sůl (dle potřeby) Sůl mořská
pažitka na dozdobení Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.