Nutriční hodnoty (Krevetky se žampiony a sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 692 kJ / 1 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 145,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 130,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,40 g |
| Tuky | 65,08 g |
| – nasycené | 41,66 g |
| – nenasycené | 22,62 g |
| –– mononenasycené | 19,60 g |
| –– polynenasycené | 3,02 g |
| ––– omega 3 | 1,00 g |
| Vláknina | 25,80 g |
| Cholesterol | 760 mg |
| Sodík | 2,93 g |
| Sůl | 7,40 g |
| Sacharidy | 39,20 g |
| – cukry | 7,60 g |
| ––– laktóza | 2,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g krevet (malých mražených vyloupaných) | Krevety loupané | 400 g |
| 400 g 400 g žampionů (malých hnědých) | Žampion čerstvý | 400 g |
| 200 g 200 g ementálu | Ementál | 200 g |
| 1 svazek 1 svazek zelené cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 10 stroužků 10 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 70 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| koriandr | Koriandr semena | |
| citrónová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |