Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Okurková polévka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie822 kJ /
196 kcal
Bílkoviny5,32 g
– z toho živočišné bílkoviny2,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,66 g
Tuky10,73 g
– nasycené6,86 g
– nenasycené3,25 g
–– mononenasycené2,88 g
–– polynenasycené0,37 g
––– omega 30,10 g
Vláknina8,12 g
Cholesterol 34 mg
Sodík 49 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy18,31 g
– cukry8,37 g
––– laktóza3,61 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 okurky Okurka salátová čerstvá
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
kopr Kopr nať čerstvý
petrželka Petržel nať čerstvá
zeleninový bujón Bujón zeleninový
2 2 trojúhelníky taveného sýra (bez příchuti) Sýr tavený
1/2 kelímku 1/2 kelímku zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 95 ml
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 malá lžička octa Ocet lihový
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.