Nutriční hodnoty (Zapékaný houbový lilek)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 371 kJ / 1 045 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 70,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 57,63 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,60 g |
Tuky | 62,15 g |
– nasycené | 38,81 g |
– nenasycené | 21,05 g |
–– mononenasycené | 18,75 g |
–– polynenasycené | 2,30 g |
––– omega 3 | 0,36 g |
Vláknina | 27,00 g |
Cholesterol | 225 mg |
Sodík | 2,39 g |
Sůl | 5,88 g |
Sacharidy | 37,63 g |
– cukry | 28,63 g |
––– laktóza | 24,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 lilky | Lilek čerstvý | |
trochu trochu hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
400-500 g 400-500 g hub nebo žampiónů | Hřib čerstvý | 450 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
250 ml 250 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 250 ml |
200-250 g 200-250 g strouhaného sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 225 g |