Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zapékaný houbový lilek)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 371 kJ /
1 045 kcal
Bílkoviny70,23 g
– z toho živočišné bílkoviny57,63 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,60 g
Tuky62,15 g
– nasycené38,81 g
– nenasycené21,05 g
–– mononenasycené18,75 g
–– polynenasycené2,30 g
––– omega 30,36 g
Vláknina27,00 g
Cholesterol 225 mg
Sodík 2,39 g
Sůl5,88 g
Sacharidy37,63 g
– cukry28,63 g
––– laktóza24,13 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 lilky Lilek čerstvý
trochu trochu hladké mouky Mouka pšeničná hladká
400-500 g 400-500 g hub nebo žampiónů Hřib čerstvý 450 g
olej Olej řepkový
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
petrželka Petržel nať čerstvá
250 ml 250 ml zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 250 ml
200-250 g 200-250 g strouhaného sýru Sýr kravský tvrdý 30% 225 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.