Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Třešňová bábovka)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 832 kJ /
3 545 kcal
Bílkoviny62,57 g
– z toho živočišné bílkoviny27,44 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,13 g
Tuky198,56 g
– nasycené117,09 g
– nenasycené72,25 g
–– mononenasycené63,78 g
–– polynenasycené8,48 g
––– omega 30,68 g
Vláknina19,75 g
Cholesterol 1,29 g
Sodík 833 mg
Sůl2,59 g
Sacharidy367,05 g
– cukry165,60 g
––– laktóza1,60 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
125 g 125 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 125 g
125 g 125 g celozrnné jemné mouky Mouka pšeničná celozrnná hrubá 125 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
80 g 80 g cukru krupice Cukr bílý 80 g
80 g 80 g třtinového cukru Cukr třtinový 80 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa (nemusí být) Kakao prášek 50 g
třešně Třešně čerstvé
tuk na vymazání formy Margarín
mouka na vysypání formy Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.