Nutriční hodnoty (Třešňová bábovka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 832 kJ / 3 545 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 62,57 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 27,44 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 35,13 g |
Tuky | 198,56 g |
– nasycené | 117,09 g |
– nenasycené | 72,25 g |
–– mononenasycené | 63,78 g |
–– polynenasycené | 8,48 g |
––– omega 3 | 0,68 g |
Vláknina | 19,75 g |
Cholesterol | 1,29 g |
Sodík | 833 mg |
Sůl | 2,59 g |
Sacharidy | 367,05 g |
– cukry | 165,60 g |
––– laktóza | 1,60 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
125 g 125 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 125 g |
125 g 125 g celozrnné jemné mouky | Mouka pšeničná celozrnná hrubá | 125 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
80 g 80 g cukru krupice | Cukr bílý | 80 g |
80 g 80 g třtinového cukru | Cukr třtinový | 80 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
2 lžíce 2 lžíce kakaa (nemusí být) | Kakao prášek | 50 g |
třešně | Třešně čerstvé | |
tuk na vymazání formy | Margarín | |
mouka na vysypání formy | Mouka pšeničná hladká |