Nutriční hodnoty (Vepřový perkelt / pörkölt /)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 458 kJ / 1 066 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 116,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 105,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,10 g |
| Tuky | 34,23 g |
| – nasycené | 11,81 g |
| – nenasycené | 17,75 g |
| –– mononenasycené | 13,84 g |
| –– polynenasycené | 3,92 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 23,24 g |
| Cholesterol | 214 mg |
| Sodík | 316 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 64,90 g |
| – cukry | 49,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g vepřového masa (plec) | Vepřová kýta | 500 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 2 barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 300 g |
| 4 4 rajčata | Rajče červené čerstvé | 240 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžička 1 lžička pálivé papriky | Paprika pálivá | 6 g |
| pasta Perkelt (viz foto, nemusí být) | ||
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| sůl | Sůl mořská |