Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vinná klobáska v těstíčku a bylinkách s opečeným bramborem

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 12. 2013 20:35

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie12 112 kJ / 2 895 kcal
Bílkoviny167,56 g
Tuky217,22 g
Vláknina7,20 g
Cholesterol 984 mg
Sodík 8,56 g
Sůl20,92 g
Sacharidy63,80 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 12. 2013 17:54

díky všem :-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 12. 2013 17:52

Díky všem :-K

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 12. 2013 17:51

Bibinka: taky jsem ji chtěla;-);-), ale nějak byla v týdnu a jinak je k tomu výborná kaše Janinko, máš pravdu;-):-p

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

19. 12. 2013 17:50

Vaclav Fronek: děkuji Vašíku, tak jsem zvědavá, nám chutnala, ozvi se:-p:-K

rozmarynaH rozmarynaH

19. 12. 2013 11:23

Vinnou klobásu máme rádi. Tak, jak jsi to vymyslela ty Ivko, tak to bude moc chutné:-p:-p

Vaclav Fronek Vaclav Fronek

19. 12. 2013 10:17

Tak dneska máme k obědu opečenou vínnou klobásu od dobrého řezníka. Nerad bych ji zbabral celou, ale dva kousky vyzkouším podle tebe. snad to bude dobré. V každém případě "Aď to dopadne,jak to dopadne" ti dám +bodík 9. A když to bude fajn, tak se ještě ozvu.

Bibinka Bibinka

19. 12. 2013 08:38

varilamyskakasicku:Ivi, taky chutně připravená vinná klobáska. Chutnala by mi, ale dala bych si k ní bramborovou kaši s osmaženou cibulkou.;-) Máš 8.:yes:

Majka8

19. 12. 2013 02:24

Ty brďo,to vypadá dobře:yes:ukládám a bodík letííí

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

18. 12. 2013 21:28

prof.lub: dávám špetku pepře, máš pravdu, dám příště ten bílý;-):-K:-)

prof.lub

18. 12. 2013 21:17

Vypadá to fakt božsky,jen ten pepř nevím jaký používáš,já osobně na takovéto krmě používám pepř bílý.Má svou specifickou chut,prostě nemá chybu.

hosta hosta

18. 12. 2013 21:02

To je dobrýý:yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

18. 12. 2013 20:55

Inka1: v troubě nepraská,je křehká a těstíčko je lehké, zkus, pak už nebudeš chtít jinak, pak napiš;-):-p

Inka1 Inka1

18. 12. 2013 20:46

:-)) Bezva nápad :yes: Na pánvi mi většinou praskně :-// Příště určitě dám do trouby :yes:

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

18. 12. 2013 20:42

Severinka: já už nepeču nic na pánvi, jen někdy maso, co pak dám do trouby, je to bez starostí, stejnoměrně zapečené, dělám tak i ryby, květák, řízky a pak pod to dám plech a opékám stejně i brambory jako příloha:-p:-K

Severinka Severinka

18. 12. 2013 20:41

ihá, to je ale nápad;-);-);-);-)perfektní a hlavně to pečení na plechu a ne v omastku;-);-);-):-p

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Další recepty

Tématické fráze: vinná klobása jinak opečená klobása vinná klobása v troubě klobaska k obedu priloha k vinne klobase v testicku klobáska v těstíčku opečená šunka v v těstíčku klobasky v těstíčku vinná klobása v těstíčku vinná klobása nepraská vinná klobasa s braborem babicovi dobroty vinné klobasy recept vinna klobasa solamyl babicovy dobroty 18.12.2013

Suroviny: klobása vinná, sůl, pepř mletý, hořčice, kurkuma, paprika sušená uzená, pažitka, libeček, vejce, solamyl, mléko, sýr uzený

TopRecepty.cz

Vinná klobáska v těstíčku a bylinkách s opečeným bramborem

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/EvZv