Nutriční hodnoty (Francouzské brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 379 kJ / 1 047 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,30 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 71,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,94 g |
| Tuky | 35,82 g |
| – nasycené | 13,96 g |
| – nenasycené | 15,25 g |
| –– mononenasycené | 12,72 g |
| –– polynenasycené | 2,52 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 21,40 g |
| Cholesterol | 638 mg |
| Sodík | 2,53 g |
| Sůl | 5,92 g |
| Sacharidy | 91,60 g |
| – cukry | 23,10 g |
| ––– laktóza | 6,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g moravského uzeného masa | Vepřová kýta uzená | 150 g |
| 100 g 100 g tvrdého sýra (eidam) | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
| 8 8 větších syrových brambor | Brambor zimní | 400 g |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| mletý pepř (dle chuti) | Pepř černý mletý | |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| sádlo na vymazání | Sádlo vepřové |