Nutriční hodnoty (Tatrankové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 14 646 kJ / 3 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 80,39 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,39 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 58,55 g |
– nasycené | 29,59 g |
– nenasycené | 22,35 g |
–– mononenasycené | 18,00 g |
–– polynenasycené | 4,35 g |
––– omega 3 | 0,21 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 643 mg |
Sodík | 480 mg |
Sůl | 1,76 g |
Sacharidy | 645,12 g |
– cukry | 279,12 g |
––– laktóza | 18,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
4 4 tatranky Opavia (čokoládové) | Oplatky s čokoládovou náplní | |
4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
tuk | Margarín | |
mouka | Mouka pšeničná hladká |