Nutriční hodnoty (Tatrankové řezy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 14 646 kJ / 3 501 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,39 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,39 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
| Tuky | 58,55 g |
| – nasycené | 29,59 g |
| – nenasycené | 22,35 g |
| –– mononenasycené | 18,00 g |
| –– polynenasycené | 4,35 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 15,00 g |
| Cholesterol | 643 mg |
| Sodík | 480 mg |
| Sůl | 1,76 g |
| Sacharidy | 645,12 g |
| – cukry | 279,12 g |
| ––– laktóza | 18,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
| 1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 375 ml |
| 1 hrnek 1 hrnek cukru | Cukr bílý | 250 g |
| 2 2 celá vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 1 lžíce 1 lžíce rumu | Rum | 17 ml |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
| 4 4 tatranky Opavia (čokoládové) | Oplatky s čokoládovou náplní | |
| 4 lžíce 4 lžíce másla | Máslo kravské | 40 g |
| čokoládová poleva | Čokoládová poleva | |
| tuk | Margarín | |
| mouka | Mouka pšeničná hladká |