Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatrankové řezy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie14 646 kJ /
3 501 kcal
Bílkoviny80,39 g
– z toho živočišné bílkoviny30,39 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky58,55 g
– nasycené29,59 g
– nenasycené22,35 g
–– mononenasycené18,00 g
–– polynenasycené4,35 g
––– omega 30,21 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 643 mg
Sodík 480 mg
Sůl1,76 g
Sacharidy645,12 g
– cukry279,12 g
––– laktóza18,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1,5 hrnku 1,5 hrnku mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 375 ml
1 hrnek 1 hrnek cukru Cukr bílý 250 g
2 2 celá vejce Vejce slepičí 140 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce rumu Rum 17 ml
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
4 4 tatranky Opavia (čokoládové) Oplatky s čokoládovou náplní
4 lžíce 4 lžíce másla Máslo kravské 40 g
čokoládová poleva Čokoládová poleva
tuk Margarín
mouka Mouka pšeničná hladká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.