Nutriční hodnoty (Zapečené vepřové plátky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 8 691 kJ / 2 077 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,98 g |
| Tuky | 198,17 g |
| – nasycené | 100,06 g |
| – nenasycené | 95,36 g |
| –– mononenasycené | 82,03 g |
| –– polynenasycené | 13,33 g |
| ––– omega 3 | 0,30 g |
| Vláknina | 4,20 g |
| Cholesterol | 260 mg |
| Sodík | 5,21 g |
| Sůl | 13,00 g |
| Sacharidy | 19,50 g |
| – cukry | 17,20 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| 200 g 200 g anglické slaniny | Anglická slanina | 200 g |
| 200 g 200 g eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 2 2 camemberty | Camembert | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| mletá uzená paprika | Paprika uzená | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý barevný pepř | Pepř barevný | |
| olej (podle potřeby) | Olej řepkový |