Nutriční hodnoty (Fazolky s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 603 kJ / 2 056 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 82,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,18 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,07 g |
| Tuky | 156,25 g |
| – nasycené | 67,08 g |
| – nenasycené | 73,37 g |
| –– mononenasycené | 60,67 g |
| –– polynenasycené | 12,70 g |
| ––– omega 3 | 0,47 g |
| Vláknina | 47,56 g |
| Cholesterol | 1,70 g |
| Sodík | 2,34 g |
| Sůl | 5,46 g |
| Sacharidy | 57,65 g |
| – cukry | 50,20 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 800 g 800 g fazolek | Fazolky čerstvé | 800 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 žlutá paprika | Paprika žlutá čerstvá | 150 g |
| 1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 200 ml 200 ml zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| kopr (nať) | Kopr nať čerstvý | |
| 6 6 vajec na tvrdo | Vejce slepičí | 420 g |