Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mátová roláda

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

8. 4. 2011 17:53

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie9 349 kJ / 2 235 kcal
Bílkoviny59,52 g
Tuky116,84 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 1,31 g
Sodík 522 mg
Sůl1,19 g
Sacharidy235,04 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Pajaska

15. 4. 2011 22:36

No toto mi uniklo.Máta už raší,takže žádný čaj,ale pořádný výluh.;-):-D Ono je to totéž,ale ze zahrady má máta větší říz.Moc pěkná roláda.:-p:-p:-p:yes:

misza

15. 4. 2011 21:37

Fantome, roládu jsem dnes upekla. Roládu mám na zítřejší oslavu, ale už jsme to nevydrželi a ochutnali. Dcera prohlásila, že je roláda bezkonkurenční.:-p Děkuji za prima recept. Dávám ti bodíka a přidávám foto.;-)

Klariska

8. 4. 2011 23:56

After eight v hezčím a větším balení roládky :yes::-K.

varilamyskakasicku

8. 4. 2011 21:38

V Tescu tak to jo..? Nekde : v regalu kypricich prasku?? Tak diky, kouknu, rolada a mata je fajn, jeste ten caj, tak ahooj Iva:-K:-K

Fantom

8. 4. 2011 21:36

Eliza:dobrá já se teda vzdávam:-)

Eliza

8. 4. 2011 20:36

Fantome:-), sice jsem tvůj recept uložila, ale jestli si na něj troufnu...to je ve hvězdách. Rolády moc neovládám (leda tak masové, to zas jo...), měla jsem nedávno takovou povedenou sladkou premiéru, tady zdokumentovanou, ale jistá v kramflecích si nejsem, přiznávám bez mučení...
To nic nemění na kladném hodnocení tvého receptu :yes:.

chocolate

8. 4. 2011 20:19

Roládka mi evokuje svěžest a lehkost, teď si jen představuji ten kontrast, kdyby byla na fotce i červená jahoda;-).Fantome:-K, máš moc šikovné ruce a ty nápady:yes:.

Fantom

8. 4. 2011 20:12

Daniella O.:krásně napsané ty jsi prostě diplomat:yes:;-)

Daniella O.

8. 4. 2011 20:08

Anicko Kocikova, tak nepridavej to zelene potravinarske barvivo. Me tam osobne nevadi, evokuje chut maty, ( Fantom uvadi, ze z nouze pouzil vyluh z caje ). Je to naopak genialni napad. Na strane druhe chapu, ze nekomu barvy vadi.... na dovolene v Italii jsem jednou dostala k snidani modre rohliky a to jsem opravdu nepozrela. Nechapu tu barvu, ktera se absolutne nijak nepoji se surovinami. To bylo opravdu zvlastni. Tahle roladka je jina a to i barevne. Krasna....:yes::yes::yes:.

Fantom

8. 4. 2011 20:02

misza:To budu moc rád a prosil bych fotku;-)

Fantom

8. 4. 2011 20:01

Jana Remkova:Jani ale něco hezkého mi napsat můžeš abych si o sobě mohl myslet:-8:-D:-D:-D

Fantom

8. 4. 2011 20:00

Eliza:Kdo se bojí nemá co dělat v kuchyni;-)to ovšem není Tvůj případ:-) ale až to zrealizuješ tak mi prosím přidej fotku;-)

Fantom

8. 4. 2011 19:57

zizala: u nás to nikdo nechtěl ochutnat ale nakonec to chutnalo všem;-) dal jsem na polevu extra hořkou čokoládu 70% kakaa s nugetou a je to super:yes:

misza

8. 4. 2011 19:55

Fantome vypadá to skvěle:-p Určitě vyzkouším.:yes:

Fantom

8. 4. 2011 19:55

Anna Kocikova:Aničko není to až tak jedovaté, je to cukr s kyselinou listovou;-)

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: mátová esence mátová poleva matova napln peprmintová napln do bombonů rolada s nugetou mátová napln recept peprmintová esence japonská roláda banánová roláda s nugetou mátová esence potravinářská peprmintová roláda mátová esence na vaření mátová esence příprava studená roláda čokoladova peprmintová roláda recept mátová recepty kde se kupuje matova esence? roláda z pekarskych piškotu kramflek mátová zelená barva

Suroviny: vejce, cukr krupice, mouka polohrubá, smetana ke šlehání, tvaroh plnotučný, cukr moučkový, ztužovač želatinový, potravinářské barvivo zelené, čaj mátový, čokoláda

TopRecepty.cz

Mátová roláda

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/2gPN