Nutriční hodnoty (Vepřový fing z Bhútánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 225 kJ / 54 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,52 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,52 g |
Tuky | 0,29 g |
– nasycené | 0,07 g |
– nenasycené | 0,12 g |
–– mononenasycené | 0,05 g |
–– polynenasycené | 0,08 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 5,16 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 10 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 9,90 g |
– cukry | 7,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení fazolových nebo rýžových nudlí | ||
1 1 střední cibule nakrájená na čtvrtiny | Cibule čerstvá | 70 g |
1 1 střední rajče nakrájené na čtvrtiny | Rajče červené čerstvé | 60 g |
máslo | Máslo kravské | |
680 680 g vepřové plece nakrájené na kostky | Vepřová plec | |
1/2 šálku 1/2 šálku vody | Voda | 125 ml |
3 3 střední čerstvé zelené chilli papričky nakrájené na proužky | Chilli paprička čerstvá | |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý |