Nutriční hodnoty (Vepřový fing z Bhútánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 225 kJ / 54 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,52 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,52 g |
| Tuky | 0,29 g |
| – nasycené | 0,07 g |
| – nenasycené | 0,12 g |
| –– mononenasycené | 0,05 g |
| –– polynenasycené | 0,08 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 5,16 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 9,90 g |
| – cukry | 7,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 balení 1 balení fazolových nebo rýžových nudlí | ||
| 1 1 střední cibule nakrájená na čtvrtiny | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 střední rajče nakrájené na čtvrtiny | Rajče červené čerstvé | 60 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| 680 680 g vepřové plece nakrájené na kostky | Vepřová plec | |
| 1/2 šálku 1/2 šálku vody | Voda | 125 ml |
| 3 3 střední čerstvé zelené chilli papričky nakrájené na proužky | Chilli paprička čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý |