Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřový fing z Bhútánu)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie225 kJ /
54 kcal
Bílkoviny1,52 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,52 g
Tuky0,29 g
– nasycené0,07 g
– nenasycené0,12 g
–– mononenasycené0,05 g
–– polynenasycené0,08 g
––– omega 30,00 g
Vláknina5,16 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy9,90 g
– cukry7,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení fazolových nebo rýžových nudlí
1 1 střední cibule nakrájená na čtvrtiny Cibule čerstvá 70 g
1 1 střední rajče nakrájené na čtvrtiny Rajče červené čerstvé 60 g
máslo Máslo kravské
680 680 g vepřové plece nakrájené na kostky Vepřová plec
1/2 šálku 1/2 šálku vody Voda 125 ml
3 3 střední čerstvé zelené chilli papričky nakrájené na proužky Chilli paprička čerstvá
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý černý pepř Pepř černý mletý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.