Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Mufloní kýta

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

28. 12. 2008 16:05

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 543 kJ / 2 520 kcal
Bílkoviny224,78 g
Tuky121,91 g
Vláknina27,65 g
Cholesterol 621 mg
Sodík 2,27 g
Sůl5,60 g
Sacharidy87,96 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Dĺžka pečenia mäsa závisí od jeho hrúbky, treba ho kontrolovať.

Namiesto brusníc som použila ríbezle naložené ako brusnice.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

tejaja tejaja

15. 4. 2016 07:45

Zdenka: :-) Gratulujem k výhre. :yes: Mäso počas pečenia podlievate precedenou marinádou, takže mrkva sa tam nedostane. :-p

Zdenka

14. 4. 2016 23:34

Dobrý večer, Váš recept mně velice zaujal,muflonní kýtu jsme vyhráli v tombole na mysliveckém plese a tak už jsem ho naložila podle receptu a v neděli bude k obědu.Moc se těšíme,jen mně není jasné,co s tou zeleninou, ve které je maso naložené.Ta se vyhazuje a nebo se na ní peče to maso zároveň s marinádou.V receptu je,že se podlévá scezenou marinádou,tak nevím.Děkuji moc za odpověd.

Lenka

13. 9. 2011 21:23

recept vypadá skvěle! Muflona mám v mražáku, tak to určitě vyzkouším!!!!:yes::yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

28. 12. 2008 20:58

Terezko vypadá to skvěle! Já se strašně nerada pouštím do neznámých mas, takže ti patří obdiv.Jednou jsem dělala bažanta a nechutnal nám vůbec, ale pak jsem zas měla naloženého zajíce, a dost dlouho a byl vynikající, měkoučký,lahodný a fakt jsem měla strach to ochutnat. Taky jsem dělala jelení guláš s brusinkama, ale ten mi poradil syn z restaurace, musela bych se ho na to zeptat, už jsem zapoměla. Takže klobouk dolů a máš to za 1, věřím, že v tvém provedení to jedli všichni a všem chutnalo.:yes:

tejaja tejaja

28. 12. 2008 16:56

Maruška, bolo to niečo na spôsob hovädzieho, len tmavšie, bolo to cítiť tou marinádou, teda vínom. Prešpikovať slaninou to chce, inak je to dosť chudé mäso. Srnčie mám ešte v mrazáku, to akosi neprišlo na rad, bolo toho na jedenie veľa:-D:-D

maris maris

28. 12. 2008 16:48

Tak to věřím, že jste si pochutnali ! My máme zvěřinu taky moc rádi, muflona nemám, ale mám kousek srnčího, to půjde s ním taky. Dávám jedničku, muselo to být skvělé:yes::yes:

spagetka spagetka

28. 12. 2008 16:35

To vypadá strašně dobře. Nevím, jestli mi tu někdo uloví muflona ;-) - ale zajímalo by mě, jakou měl chuť - jestli spíš nasládlou nebo tak, k čemu bys tu chuť přiblížila - samozřejmě že jen velmi orientačně.:-)ale :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Další recepty

Tématické fráze: mufloní maso recepty mufloni maso mufloní guláš recepty z mufloního masa guláš z muflona recept na mufloní maso maso z muflona recepty na mufloní maso muflon-recepty muflon na víně mufloní maso recept recept z mufloního masa recepty mufloní maso guláš z muflona recept příprava mufloního masa muflon maso muflon gulaš muflonní kýta maso z muflona recepty mufloní guláš recept

Suroviny: kýta muflonní, slanina uzená, sůl, pepř mletý, máslo, hruška, skořice mletá, kompot brusinkový, voda, víno bílé suché, cibule, mrkev, pepř, koření nové koření, jalovec, bobkový list

TopRecepty.cz

Mufloní kýta

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gJOG