Nutriční hodnoty (Piškot s tvarohovou šlehačkou a broskvemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 473 kJ / 2 264 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,90 g |
| Tuky | 86,59 g |
| – nasycené | 40,20 g |
| – nenasycené | 29,98 g |
| –– mononenasycené | 18,54 g |
| –– polynenasycené | 11,44 g |
| ––– omega 3 | 1,29 g |
| Vláknina | 9,39 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 612 mg |
| Sůl | 1,31 g |
| Sacharidy | 300,57 g |
| – cukry | 229,24 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| - 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| - 10 lžíc 10 lžíc vlažné vody | Voda | 180 ml |
| - 7 lžic 7 lžic cukru moučky | Cukr bílý | 175 g |
| - 8 lžic 8 lžic polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 88 g |
| - 3 lžíce 3 lžíce mletého kokosu | Kokos strouhaný | 45 g |
| - 1 lžíce 1 lžíce mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 15 g |
| - špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| - pikantní marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
| - 2 2 smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | |
| - 2 lžíce 2 lžíce cukru moučky | Cukr bílý | 50 g |
| - 2 2 ztužovače šlehačky | Ztužovač šlehačky | |
| - 1 1 měkký tvaroh | Tvaroh polotučný | |
| - kompotované broskve | Broskev zavařená |