Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zelný pekáč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie5 556 kJ /
1 328 kcal
Bílkoviny66,65 g
– z toho živočišné bílkoviny45,67 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,98 g
Tuky31,90 g
– nasycené18,52 g
– nenasycené11,62 g
–– mononenasycené10,09 g
–– polynenasycené1,53 g
––– omega 30,23 g
Vláknina26,20 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 2,07 g
Sůl5,00 g
Sacharidy181,63 g
– cukry27,20 g
––– laktóza13,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 menší hlávka zelí (zelí) Zelí bílé čerstvé
200 g 200 g tvrdého sýra Sýr kravský tvrdý 30% 200 g
vykostěné kuřecí nožičky nožičky (počet dle potřeby)
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
mletý kmín Kmín mletý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
olej Olej řepkový
kečup Kečup sladký
1 dl 1 dl vývaru Vývar hovězí 100 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.