Nutriční hodnoty (Zelný pekáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 5 556 kJ / 1 328 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 45,67 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
| Tuky | 31,90 g |
| – nasycené | 18,52 g |
| – nenasycené | 11,62 g |
| –– mononenasycené | 10,09 g |
| –– polynenasycené | 1,53 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 26,20 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 2,07 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 181,63 g |
| – cukry | 27,20 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 menší hlávka zelí (zelí) | Zelí bílé čerstvé | |
| 200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| vykostěné kuřecí nožičky nožičky (počet dle potřeby) | ||
| 1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
| mletý kmín | Kmín mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový | |
| kečup | Kečup sladký | |
| 1 dl 1 dl vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |