Nutriční hodnoty (Zelný pekáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 5 556 kJ / 1 328 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 45,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 20,98 g |
Tuky | 31,90 g |
– nasycené | 18,52 g |
– nenasycené | 11,62 g |
–– mononenasycené | 10,09 g |
–– polynenasycené | 1,53 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 26,20 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 2,07 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 181,63 g |
– cukry | 27,20 g |
––– laktóza | 13,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 menší hlávka zelí (zelí) | Zelí bílé čerstvé | |
200 g 200 g tvrdého sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
vykostěné kuřecí nožičky nožičky (počet dle potřeby) | ||
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
mletý kmín | Kmín mletý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
olej | Olej řepkový | |
kečup | Kečup sladký | |
1 dl 1 dl vývaru | Vývar hovězí | 100 ml |