Nutriční hodnoty (Řecká bugatsa)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 463 kJ / 2 740 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,16 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 59,60 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,56 g |
Tuky | 146,57 g |
– nasycené | 83,39 g |
– nenasycené | 53,02 g |
–– mononenasycené | 46,83 g |
–– polynenasycené | 6,20 g |
––– omega 3 | 0,58 g |
Vláknina | 3,90 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 630 mg |
Sůl | 1,49 g |
Sacharidy | 281,09 g |
– cukry | 175,00 g |
––– laktóza | 50,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 hrnky 4 hrnky mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 1000 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku másla | Máslo kravské | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku dětské krupičky | Krupice pšeničná jemná | 125 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru | Cukr bílý | 125 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku | Puding v prášku | 15 g |
listové těsto (nebo těsto fillo nebo kroustas - jak se dělá baklava) | Listové těsto |