Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Řecká bugatsa)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie11 463 kJ /
2 740 kcal
Bílkoviny72,16 g
– z toho živočišné bílkoviny59,60 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,56 g
Tuky146,57 g
– nasycené83,39 g
– nenasycené53,02 g
–– mononenasycené46,83 g
–– polynenasycené6,20 g
––– omega 30,58 g
Vláknina3,90 g
Cholesterol 1,32 g
Sodík 630 mg
Sůl1,49 g
Sacharidy281,09 g
– cukry175,00 g
––– laktóza50,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 hrnky 4 hrnky mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 1000 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku másla Máslo kravské 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku dětské krupičky Krupice pšeničná jemná 125 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku cukru Cukr bílý 125 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
vanilkový cukr Cukr vanilkový
1 lžíce 1 lžíce vanilkového pudinku Puding v prášku 15 g
listové těsto (nebo těsto fillo nebo kroustas - jak se dělá baklava) Listové těsto

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.