Nutriční hodnoty (Bzenecký vepřový kotlet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 1 292 kJ / 309 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 8,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,08 g |
| Tuky | 1,64 g |
| – nasycené | 0,34 g |
| – nenasycené | 1,05 g |
| –– mononenasycené | 0,26 g |
| –– polynenasycené | 0,80 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 19,92 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 369 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 39,70 g |
| – cukry | 27,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 ks 6 ks vepřové kotlety | Vepřová kotleta s kostí | |
| 200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g |
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g |
| 4 ks 4 ks čerstvých rajčat | Rajče červené čerstvé | 320 g |
| 1 dcl 1 dcl bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| 1 1 polévková lžíce rajského protlaku | Protlak rajčatový | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| sůl | Sůl mořská | |
| hladká mouka nebo sv. instantní jíška | Mouka pšeničná hladká |