Nutriční hodnoty (Bramborové zlaťáky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 6 417 kJ / 1 534 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 91,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,68 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,42 g |
| Tuky | 83,09 g |
| – nasycené | 40,83 g |
| – nenasycené | 38,81 g |
| –– mononenasycené | 18,80 g |
| –– polynenasycené | 20,01 g |
| ––– omega 3 | 0,21 g |
| Vláknina | 11,98 g |
| Cholesterol | 589 mg |
| Sodík | 4,68 g |
| Sůl | 11,21 g |
| Sacharidy | 99,80 g |
| – cukry | 18,14 g |
| ––– laktóza | 13,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 dkg 50 dkg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 30 dkg 30 dkg měkkého salámu | Měkký salám | 300 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 1 stroužek 1 stroužek česneku | Česnek čerstvý | 7 g |
| 20 dkg 20 dkg strouhaného sýra | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| podle chuti sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| Vegeta | Kořenící směs sypká | |
| tuk na pečení | Margarín |