Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Brambory s pórkem a cizrnou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie3 190 kJ /
763 kcal
Bílkoviny10,35 g
– z toho živočišné bílkoviny0,35 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky41,50 g
– nasycené26,50 g
– nenasycené14,00 g
–– mononenasycené13,00 g
–– polynenasycené1,00 g
––– omega 30,20 g
Vláknina11,00 g
Cholesterol 128 mg
Sodík 31 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy81,40 g
– cukry5,40 g
––– laktóza0,40 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 kg 1/2 kg brambor Brambor zimní 500 g
1 plechovka 1 plechovka cizrny (římský hrách) Cizrna
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
1 1 menší pórek Pórek čerstvý
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.