Nutriční hodnoty (Brambory s pórkem a cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 190 kJ / 763 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
Tuky | 41,50 g |
– nasycené | 26,50 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 13,00 g |
–– polynenasycené | 1,00 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 128 mg |
Sodík | 31 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,40 g |
– cukry | 5,40 g |
––– laktóza | 0,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
1 plechovka 1 plechovka cizrny (římský hrách) | Cizrna | |
50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |