Nutriční hodnoty (Brambory s pórkem a cizrnou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 190 kJ / 763 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,35 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,00 g |
| Tuky | 41,50 g |
| – nasycené | 26,50 g |
| – nenasycené | 14,00 g |
| –– mononenasycené | 13,00 g |
| –– polynenasycené | 1,00 g |
| ––– omega 3 | 0,20 g |
| Vláknina | 11,00 g |
| Cholesterol | 128 mg |
| Sodík | 31 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 81,40 g |
| – cukry | 5,40 g |
| ––– laktóza | 0,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 kg 1/2 kg brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 plechovka 1 plechovka cizrny (římský hrách) | Cizrna | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| 1 1 menší pórek | Pórek čerstvý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |