Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky plněné Fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 350 kJ / 1 757 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 60,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 45,08 g |
Tuky | 26,47 g |
– nasycené | 14,24 g |
– nenasycené | 9,94 g |
–– mononenasycené | 6,12 g |
–– polynenasycené | 3,82 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 30,85 g |
Cholesterol | 90 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,00 g |
Sacharidy | 307,10 g |
– cukry | 31,25 g |
––– laktóza | 1,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
10-12 10-12 brambor | Brambor zimní | 550 g |
250-300 g 250-300 g hladké mouky (nebo polohrubé) | Mouka pšeničná hladká | 275 g |
2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
100 g 100 g sýru Feta | Sýr feta | 100 g |
olej | Olej řepkový | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
mletá paprika | Paprika červená sušená |