Nutriční hodnoty (Bramborové knedlíky plněné Fetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 350 kJ / 1 757 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 15,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 45,08 g |
| Tuky | 26,47 g |
| – nasycené | 14,24 g |
| – nenasycené | 9,94 g |
| –– mononenasycené | 6,12 g |
| –– polynenasycené | 3,82 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 30,85 g |
| Cholesterol | 90 mg |
| Sodík | 2,05 g |
| Sůl | 5,00 g |
| Sacharidy | 307,10 g |
| – cukry | 31,25 g |
| ––– laktóza | 1,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 10-12 10-12 brambor | Brambor zimní | 550 g |
| 250-300 g 250-300 g hladké mouky (nebo polohrubé) | Mouka pšeničná hladká | 275 g |
| 2-3 2-3 cibule | Cibule čerstvá | 175 g |
| 100 g 100 g sýru Feta | Sýr feta | 100 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená |