Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Pangasius se žampiony a rajčaty na víně s kurkumou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 387 kJ /
332 kcal
Bílkoviny5,80 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,80 g
Tuky0,92 g
– nasycené0,26 g
– nenasycené0,42 g
–– mononenasycené0,14 g
–– polynenasycené0,28 g
––– omega 30,00 g
Vláknina15,29 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 37 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy39,40 g
– cukry19,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 filety Pangasia Pangas filet
1 1 větší plechovka sterilovaných žampionů Žampion zavařený
200 g 200 g rajčat Rajče červené čerstvé 200 g
2 2 cibule Cibule čerstvá 140 g
2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku (jak kdo má rád) Česnek čerstvý 21 g
2 dcl 2 dcl červeného vína Víno červené suché 200 ml
1 lžička 1 lžička kurkumy Kurkuma mletá 5 g
kmín celý Kmín
koření na ryby Grilovací koření
sůl Sůl mořská
provensálské koření Provensálské koření

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.