Nutriční hodnoty (Pangasius se žampiony a rajčaty na víně s kurkumou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 387 kJ / 332 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 5,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
| Tuky | 0,92 g |
| – nasycené | 0,26 g |
| – nenasycené | 0,42 g |
| –– mononenasycené | 0,14 g |
| –– polynenasycené | 0,28 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,29 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 37 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 39,40 g |
| – cukry | 19,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 filety Pangasia | Pangas filet | |
| 1 1 větší plechovka sterilovaných žampionů | Žampion zavařený | |
| 200 g 200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku (jak kdo má rád) | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
| kmín celý | Kmín | |
| koření na ryby | Grilovací koření | |
| sůl | Sůl mořská | |
| provensálské koření | Provensálské koření |