Nutriční hodnoty (Pangasius se žampiony a rajčaty na víně s kurkumou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 387 kJ / 332 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 5,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,80 g |
Tuky | 0,92 g |
– nasycené | 0,26 g |
– nenasycené | 0,42 g |
–– mononenasycené | 0,14 g |
–– polynenasycené | 0,28 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 15,29 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 37 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 39,40 g |
– cukry | 19,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 filety Pangasia | Pangas filet | |
1 1 větší plechovka sterilovaných žampionů | Žampion zavařený | |
200 g 200 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 200 g |
2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
2-4 stroužky 2-4 stroužky česneku (jak kdo má rád) | Česnek čerstvý | 21 g |
2 dcl 2 dcl červeného vína | Víno červené suché | 200 ml |
1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
kmín celý | Kmín | |
koření na ryby | Grilovací koření | |
sůl | Sůl mořská | |
provensálské koření | Provensálské koření |