Nutriční hodnoty (Mladé bedly zapečené s mletým masem a olomouckými tvarůžky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 890 kJ / 1 647 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 106,01 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,03 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
| Tuky | 111,94 g |
| – nasycené | 25,01 g |
| – nenasycené | 79,67 g |
| –– mononenasycené | 66,18 g |
| –– polynenasycené | 13,49 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 642 mg |
| Sodík | 3,80 g |
| Sůl | 8,94 g |
| Sacharidy | 51,70 g |
| – cukry | 9,08 g |
| ––– laktóza | 1,75 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| kloboučky bedel (mladé a nerozvinuté) | Bedla čerstvá | |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje extra virgin | Olej olivový | 60 ml |
| 250 g 250 g mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 125 g 125 g olomouckých tvarůžků | Tvarůžky | 125 g |
| 4 lžíce 4 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 60 g |
| 1 hrst 1 hrst čerstvé petrželky | Petržel nať čerstvá | |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |