Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Medový perník z kalendáře)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie28 172 kJ /
6 733 kcal
Bílkoviny161,20 g
– z toho živočišné bílkoviny26,04 g
– z toho rostlinné bílkoviny135,16 g
Tuky204,31 g
– nasycené21,82 g
– nenasycené146,73 g
–– mononenasycené23,76 g
–– polynenasycené122,96 g
––– omega 319,58 g
Vláknina49,35 g
Cholesterol 777 mg
Sodík 463 mg
Sůl1,59 g
Sacharidy1 037,77 g
– cukry456,93 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 hrnek 1 hrnek vody Voda 250 ml
5 lžiček 5 lžiček instantní kávy Káva instantní sušená 25 g
1 hrnek 1 hrnek medu Med nepasterovaný 250 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku cukru krupice Cukr bílý 125 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
3 hrnky 3 hrnky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 750 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
2 lžíce 2 lžíce perníkového koření (kupovaná směs) Perníkové koření 30 g
1 hrnek 1 hrnek vlašských ořechů Vlašské ořechy 250 g
0,5 hrnku 0,5 hrnku rozinek Rozinky 125 g
kandované ovoce dle chuti Citron kandovaný
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.