Nutriční hodnoty (Zapečený pangasius s lečem a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 737 kJ / 1 132 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 149,15 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 148,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
Tuky | 56,20 g |
– nasycené | 15,24 g |
– nenasycené | 40,92 g |
–– mononenasycené | 28,02 g |
–– polynenasycené | 12,90 g |
––– omega 3 | 1,21 g |
Vláknina | 0,30 g |
Cholesterol | 400 mg |
Sodík | 320 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 7,30 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 filety 4 filety Pangase | Pangas filet | 800 g |
1 1 malá sklenice sterilovaného leča | Zelenina směs sterilovaná | |
1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
sůl | Sůl mořská | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
olej na pánev | Olej řepkový |