Nutriční hodnoty (Zapečený pangasius s lečem a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 737 kJ / 1 132 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,15 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 148,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,15 g |
| Tuky | 56,20 g |
| – nasycené | 15,24 g |
| – nenasycené | 40,92 g |
| –– mononenasycené | 28,02 g |
| –– polynenasycené | 12,90 g |
| ––– omega 3 | 1,21 g |
| Vláknina | 0,30 g |
| Cholesterol | 400 mg |
| Sodík | 320 mg |
| Sůl | 0,80 g |
| Sacharidy | 7,30 g |
| – cukry | 0,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 filety 4 filety Pangase | Pangas filet | 800 g |
| 1 1 malá sklenice sterilovaného leča | Zelenina směs sterilovaná | |
| 1 1 smetana | Smetana kravská sladká 12% | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
| olej na pánev | Olej řepkový |