Nutriční hodnoty (Vepřové na celeru a slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 065 kJ / 255 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,04 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,04 g |
| Tuky | 2,12 g |
| – nasycené | 0,60 g |
| – nenasycené | 1,30 g |
| –– mononenasycené | 0,41 g |
| –– polynenasycené | 0,89 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 36,90 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 514 mg |
| Sůl | 1,08 g |
| Sacharidy | 32,94 g |
| – cukry | 19,62 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| gazdovská slanina | Špek | |
| 3 3 cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 1 1 větší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 200 ml 200 ml vývaru ze 2 kostek masoxu | Bujón hovězí | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| trochu trochu celerové natě (zelené) | Petržel nať čerstvá |