Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Francuzák

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min

20 min (20 min příprava)

23. 7. 2011 00:59

Suroviny pro 1

1

Nutriční hodnoty

Energetická hodnota1 291 kJ / 309 kcal
Bílkoviny23,33 g
Tuky23,33 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol83 mg
Sodík1 133 mg
Sůl3,00 g
Sacharidy1,33 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Chlieb može byť aj toastový aj normálny, no korka normálneho je trochu tvrdá, u nás sa orezáva. Paradajky može byť hocikoľko aj vobec, jak komu chutí. A Hermelín sa dá nahradiť aj Mozzarelou. Bon Apetit :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Nadja

19. 3. 2012 17:28

:-D Terezka i Laďka - Dva instalatéři v práci něco opravují, vtom jeden říká druhému: "Franto, dej mi francouzák".
Franta se zarazí, ale pak se nahne a ....
Vtom se ozve: "ty vole, klíč jsem chtěl".

AdaDru

13. 10. 2011 22:30

eva hubova: Jééj nádherné fotky :-K Francuzák sa u nás prestal robiť, ako brat odišiel do USA tak som zatiaľ nemala príležitosť :-p

zizala

13. 10. 2011 13:56

eva hubova: Máš nádherný fotky :yes::yes: velký zásluhy o zviditelnění zapadlých klenotů mezi receptama :-*:-K:yes::yes::yes:

eva hubova

13. 10. 2011 13:46

Jednoduché, rychlé a dobré:-p:-ppřidala jsem pár foteček a:yes:+4

AdaDru

24. 7. 2011 00:54

rebeka: Povodne to mamina robila z toustového, no raz sa nám minul, tak orezala korku z normálneho a chutilo nám to aj tak, takže obe varianty sú zaujímavé :)

AdaDru

24. 7. 2011 00:50

Hella: Chleba tolko, aby naň stačil syr, u nás je to tak cca 5 krajcov (polkovitých) a napr. brat ho je úplne bez rajčiny a otec si dá aj dve, všetko podľa chuti :)

AdaDru

24. 7. 2011 00:48

tejaja: Neviem ako sa to volá naozaj, no zrazu sa to u nás asi pred 5 rokmi začalo robiť, vraj to rodičia jedli vo Francúzsku, tak Francuzák :D

rebeka

23. 7. 2011 17:52

mě se to líbí;-):yes::yes:
chleba "normální" nebo toustový:-?

Hella

23. 7. 2011 17:11

Na 5 krajíců chleba půlka rajčete? To by Francouzi, kteří ani chleba neznají, ale milují zeleninu, to by koukali! Nápad je to ale dobrý, upravím si to . + 3 !

JanaDorazinova

23. 7. 2011 08:33

spagetka: i mi!:-D:-D Ale Terezka má pravdu, hodně zajímavý recept;-)

spagetka

23. 7. 2011 08:23

tejaja: mně se teda vybaví ouplně něco jiného :-D:-D:-D:-D,
jinak zajímavý to je ;-)

tejaja

23. 7. 2011 08:11

Teda...keď počujem francuzák, tak sa mi ako prvé vybaví okamžite francúzsky kľúč :-D:-D:-D Ale toto je celkom zaujímavé a stojí za vyskúšanie :-D

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelů

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: apetit recepty na chleba polibek francůzák řez francouzský polibek francuzaky v mikrovlnke

Suroviny: chléb, sýr hermelín, rajče, máslo, sůl, koření provensálské

TopRecepty.cz

Francuzák

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/LAwj