Nutriční hodnoty (Rybářský kotlík s křupavou čepicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 7 344 kJ / 1 755 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 173,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 167,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,67 g |
| Tuky | 102,70 g |
| – nasycené | 18,26 g |
| – nenasycené | 51,67 g |
| –– mononenasycené | 42,76 g |
| –– polynenasycené | 8,91 g |
| ––– omega 3 | 2,45 g |
| Vláknina | 14,98 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 705 mg |
| Sůl | 1,67 g |
| Sacharidy | 27,99 g |
| – cukry | 14,23 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1000 g 1000 g kapra nebo štiky případně jiných i sladkovodních ryb | Kapr | 1000 g |
| cibule | Cibule čerstvá | |
| 1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 2 2 větší rajčata | Rajče červené čerstvé | 120 g |
| 150 g 150 g celeru | Celer bulva čerstvá | 150 g |
| 150 g 150 g mrkve | Mrkev čerstvá | 150 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 2 2 žloutky | Vaječný žloutek | 46 g |
| kari koření | Kari | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| tymián | Tymián sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| olej | Olej řepkový | |
| listové těsto | Listové těsto |