Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dorty Annak)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie20 209 kJ /
4 830 kcal
Bílkoviny114,12 g
– z toho živočišné bílkoviny78,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny36,00 g
Tuky170,64 g
– nasycené23,83 g
– nenasycené121,41 g
–– mononenasycené87,93 g
–– polynenasycené33,48 g
––– omega 38,37 g
Vláknina10,80 g
Cholesterol 2,33 g
Sodík 902 mg
Sůl1,89 g
Sacharidy704,10 g
– cukry442,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
9 9 vajec Vejce slepičí 630 g
36 dkg 36 dkg cukru krupice Cukr bílý 360 g
36 dkg 36 dkg polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 360 g
9 PL 9 PL oleje Olej řepkový 99 ml
trochu trochu soli já dávám špetku Sůl mořská
pokud chceme ořechový ubereme tolik mouky kolik je ořechů nebo kakaa Vlašské ořechy
2 2 pomazánková másla Pomazánka mléčná
3 lžíce 3 lžíce moučkového cukru Cukr bílý 75 g
1 1 40% smetana Smetana kravská sladká 12%
vejce Vejce slepičí
cukr krupice Cukr bílý
olej Olej řepkový
polohrubá mouka Mouka pšeničná polohrubá
formix Fondán
wiltonský fondán Fondán

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.