Nutriční hodnoty (Kuře na zelí a černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 686 kJ / 881 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,25 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,75 g |
| Tuky | 84,00 g |
| – nasycené | 41,00 g |
| – nenasycené | 42,00 g |
| –– mononenasycené | 36,00 g |
| –– polynenasycené | 6,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 1,61 g |
| Sůl | 4,00 g |
| Sacharidy | 13,85 g |
| – cukry | 13,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře | Kuře | |
| 1/4 l 1/4 l černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
| sáček sáček kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
| 10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
| 1 1 papriková klobása | Klobása | |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr | Cukr bílý | |
| kmín | Kmín | |
| koření zlaté kuře | Grilovací koření | |
| lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
| solamyl | Bramborový škrob |