Nutriční hodnoty (Kuře na zelí a černém pivu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 3 686 kJ / 881 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 4,25 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 3,50 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,75 g |
Tuky | 84,00 g |
– nasycené | 41,00 g |
– nenasycené | 42,00 g |
–– mononenasycené | 36,00 g |
–– polynenasycené | 6,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 70 mg |
Sodík | 1,61 g |
Sůl | 4,00 g |
Sacharidy | 13,85 g |
– cukry | 13,75 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 kuře | Kuře | |
1/4 l 1/4 l černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 250 ml |
sáček sáček kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
10 dkg 10 dkg slaniny | Špek | 100 g |
1 1 papriková klobása | Klobása | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
kmín | Kmín | |
koření zlaté kuře | Grilovací koření | |
lžíce lžíce másla | Máslo kravské | |
solamyl | Bramborový škrob |