Nutriční hodnoty (Kuřecí tempura se zeleninovým salátem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 960 kJ / 1 185 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 194,06 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 189,14 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,92 g |
| Tuky | 30,85 g |
| – nasycené | 7,65 g |
| – nenasycené | 15,24 g |
| –– mononenasycené | 11,39 g |
| –– polynenasycené | 3,84 g |
| ––– omega 3 | 1,41 g |
| Vláknina | 14,54 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 719 mg |
| Sůl | 1,61 g |
| Sacharidy | 26,81 g |
| – cukry | 21,43 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 kuřecí prsní řízky | Kuře prso | 700 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| asi 1/2 litru asi 1/2 litru hodně studené vody | Voda | 500 ml |
| slunečnicový olej | Olej slunečnicový | |
| směs listových salátů (dubový list, endivie, kadeřavý salát, ledový salát) | Salát listový čerstvý | |
| hrst hrst rukoly | Rukola čerstvá | |
| 1 1 menší červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| asi 200 g 200 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 200 g |
| 1 1 vařené vajíčko (nemusí být) | Vejce slepičí | 70 g |
| medovo- hořčičný dresink (klidně kupovaný) |