Pistáciové sušenky

Cukroví BezlepkovéPečené Doba přípravy: 20 minut a dalších cca 10min pečení 0 názorů

Cukroví BezlepkovéPečené Doba přípravy: 20 minut a dalších cca 10min pečení 0 názorů

Suroviny 2 porce

90 g pistáciové mouky
50 g másla
1 žloutek
3 lžíce Erythirolu moučky
1 čajová lžička pomerančové kůry
1 lžička rumové esence
1/2 lžičky prášku do pečiva bez fosfátu

Postup přípravy receptu

  1. Všechny ingredience smícháme, utvoříme kuličky, poklademe na pečící papír a vidličkou trochu zmáčkneme, aby vznikl jakoby "knoflík".

  2. Dáme péct do zlatova, při 170°C asi 10 minut, ale hlidejte podle vaší trouby.

Poznámka od kuchařky

Můj tip:

Po upečení jsou křehké, doporučuji nechte je do druhého dne a pak na ně dejte už jen lžičku zakysané smetany a ovoce. I kolega,který jí klasicky se ptal, kde jsem je koupila, že jsou boží. Tak za to určitě stojí!

Zdroj: Instagram Mujzivotslowcarb - je to můj vlastní recept.

Komentáře k receptu Pistáciové sušenky

K receptu nejsou žádné komentáře.