Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Zeleninová polévka z vepřové kosti s masovými kuličkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 250 kJ /
299 kcal
Bílkoviny19,84 g
– z toho živočišné bílkoviny17,36 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,48 g
Tuky15,59 g
– nasycené3,76 g
– nenasycené7,27 g
–– mononenasycené5,66 g
–– polynenasycené1,61 g
––– omega 30,06 g
Vláknina8,55 g
Cholesterol 518 mg
Sodík 324 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy16,70 g
– cukry10,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 vepřová kost (měla jsem odřezanou z kotlety) Kost vepřová
3 3 mrkve Mrkev čerstvá 150 g
kousek kousek celeru Celer bulva čerstvá
1 1 menší petržel Petržel kořenová čerstvá
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
kousek kousek jarní cibulky Cibulka jarní čerstvá
kmín Kmín
majoránka Majoránka sušená
2 kuličky 2 kuličky nového koření Nové koření
sůl Sůl mořská
masox (nemusí být) Bujón hovězí
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
hladká mouka Mouka pšeničná hladká
pažitka Pažitka čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.