Nutriční hodnoty (Báč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 9 872 kJ / 2 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 88,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 24,83 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 63,55 g |
Tuky | 25,01 g |
– nasycené | 8,61 g |
– nenasycené | 11,63 g |
–– mononenasycené | 5,70 g |
–– polynenasycené | 5,93 g |
––– omega 3 | 0,60 g |
Vláknina | 22,95 g |
Cholesterol | 288 mg |
Sodík | 313 mg |
Sůl | 0,69 g |
Sacharidy | 434,73 g |
– cukry | 51,13 g |
––– laktóza | 23,28 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
50 dkg 50 dkg hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 500 g |
5 5 vařených brambor | Brambor zimní | 250 g |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
450-500 ml 450-500 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 475 ml |
necelá necelá kostka droždí | Droždí pekařské lisované | |
trošku trošku cukru | Cukr bílý | |
sůl | Sůl mořská | |
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
majoránka | Majoránka sušená | |
mouka na vysypání | Mouka pšeničná hladká | |
tuk na vymazání | Margarín | |
máslo na potření | Máslo kravské |