Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Báč)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 872 kJ /
2 360 kcal
Bílkoviny88,38 g
– z toho živočišné bílkoviny24,83 g
– z toho rostlinné bílkoviny63,55 g
Tuky25,01 g
– nasycené8,61 g
– nenasycené11,63 g
–– mononenasycené5,70 g
–– polynenasycené5,93 g
––– omega 30,60 g
Vláknina22,95 g
Cholesterol 288 mg
Sodík 313 mg
Sůl0,69 g
Sacharidy434,73 g
– cukry51,13 g
––– laktóza23,28 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
50 dkg 50 dkg hladké mouky Mouka pšeničná hladká 500 g
5 5 vařených brambor Brambor zimní 250 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
450-500 ml 450-500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 475 ml
necelá necelá kostka droždí Droždí pekařské lisované
trošku trošku cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská
2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku Česnek čerstvý 17.5 g
majoránka Majoránka sušená
mouka na vysypání Mouka pšeničná hladká
tuk na vymazání Margarín
máslo na potření Máslo kravské

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.