Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 640 kJ / 1 826 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 221,15 g |
Tuky | 46,90 g |
Vláknina | 63,90 g |
Cholesterol | 507 mg |
Sodík | 862 mg |
Sůl | 2,00 g |
Sacharidy | 114,90 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 29. 6. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Tátův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZGj8
Moje poznámka
Tátův guláš
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZGj8
Nejnovější recepty
Maďarská krkovička
Přidáno před 2 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 4 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 4 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 5 hodinami
Tousty pana lesního
Přidáno před 5 hodinami
Plněné papriky s brynzou
Přidáno před 5 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 9 minutami
Svíčková na smetaně
Toby. před 45 minutami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 1 hodinou
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 2 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 2 hodinami
Vepřová krkovice na slanině a pórku
Aknytsirk před 3 hodinami
Vepřová panenka s omáčkou ze 7 pepřů a bylinek
DJanaDD před 3 hodinami
Osvěžující koláč s dvojitou porcí jogurtu
barypb před 3 hodinami
Hrníčkový ovocný koláč
Papucel před 3 hodinami
Vepřová plec podle Gordona Ramsayho
Kudlajs před 4 hodinami
Tématické fráze:
recept na guláš,
tátovy recepty,
hovezi gulas,
tátův 34639,
zahradnicky guláš,
guláš domovina recept,
co uvařit tátovi,
guláš recept top,
zeleninový guláš,
paštika z kuřecích jater,
pečený hovězí guláš se zeleninou od špagetky,
tátův gulášek,
pecivo ke gulasi top recepty,
tátovi recepty,
hovězí guláš pro 30 strávníků,
gulas domovina,
grand hotel guláš,
tatuv veprovy guláš,
tátuv,
rodinný guláš
Suroviny:
kližka hovězí,
cibule,
sádlo,
paprika sušená sladká,
paprika sušená pálivá,
mouka hladká,
koření nové koření,
pepř,
sůl
Komentáře (8)
Vařím a peču každý den, všichni věčně hladoví, ale zase celkem vděční strávníci- nevybírají si. A za kompliment děkuju.
Brontiku: Ať Vám chutná!
Paní Hlušcová, poměr klame, protože na tom talíři jsou 4 porce
Hlušec, ne, můj muž to nejí. Já nejím nigerijskou kuchyni, on českou. On vlastně nejí nic jiného než jejich domácí kuchyni.
Jardo, tenhle guláš má být mnohem hustější, než většina gulášů. Je určen k podávání s pečivem, které se do něj nemá namáčet, ale m se jím nabírat.