Nutriční hodnoty (Vepřové roládky s rybízovou marmeládou a celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 6 563 kJ / 1 569 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 262,44 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 253,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,08 g |
| Tuky | 42,19 g |
| – nasycené | 11,00 g |
| – nenasycené | 21,36 g |
| –– mononenasycené | 16,85 g |
| –– polynenasycené | 4,50 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 28,55 g |
| Cholesterol | 480 mg |
| Sodík | 1,46 g |
| Sůl | 3,19 g |
| Sacharidy | 21,70 g |
| – cukry | 11,26 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1200 g 1200 g vepřového masa | Vepřová kýta | 1200 g |
| 1 1 větší celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| limetková šťáva | Šťáva z limetky | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| trochu trochu cukru krupice | Cukr bílý | |
| 1 kostka 1 kostka Masoxu nebo zeleninového bujonu | Bujón hovězí | 10 g |
| olej nebo sádlo na osmažení cibule a masa | Olej řepkový | |
| plátek plátek másla na zjemnění šťávy | Máslo kravské |