Nutriční hodnoty (Carský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
Energie | 3 907 kJ / 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 47,64 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 36,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 10,88 g |
Tuky | 62,01 g |
– nasycené | 17,28 g |
– nenasycené | 36,24 g |
–– mononenasycené | 25,45 g |
–– polynenasycené | 10,79 g |
––– omega 3 | 2,21 g |
Vláknina | 29,70 g |
Cholesterol | 581 mg |
Sodík | 2,58 g |
Sůl | 6,20 g |
Sacharidy | 32,64 g |
– cukry | 13,12 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 velký celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
150 g 150 g rybiček v tomatě | Sardinky v oleji | 150 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
2 PL 2 PL kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
2 PL 2 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
1 1 cibule sůl | Cibule čerstvá | 70 g |