Nutriční hodnoty (Carský salát)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 3 907 kJ / 934 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 47,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 10,88 g |
| Tuky | 62,01 g |
| – nasycené | 17,28 g |
| – nenasycené | 36,24 g |
| –– mononenasycené | 25,45 g |
| –– polynenasycené | 10,79 g |
| ––– omega 3 | 2,21 g |
| Vláknina | 29,70 g |
| Cholesterol | 581 mg |
| Sodík | 2,58 g |
| Sůl | 6,20 g |
| Sacharidy | 32,64 g |
| – cukry | 13,12 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 velký celer | Celer bulva čerstvá | 540 g |
| 150 g 150 g rybiček v tomatě | Sardinky v oleji | 150 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 PL 2 PL kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 50 ml |
| 2 PL 2 PL plnotučné hořčice | Hořčice plnotučná | 30 g |
| 1 1 cibule sůl | Cibule čerstvá | 70 g |