Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Carský salát)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie3 907 kJ /
934 kcal
Bílkoviny47,64 g
– z toho živočišné bílkoviny36,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,88 g
Tuky62,01 g
– nasycené17,28 g
– nenasycené36,24 g
–– mononenasycené25,45 g
–– polynenasycené10,79 g
––– omega 32,21 g
Vláknina29,70 g
Cholesterol 581 mg
Sodík 2,58 g
Sůl6,20 g
Sacharidy32,64 g
– cukry13,12 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 velký celer Celer bulva čerstvá 540 g
150 g 150 g rybiček v tomatě Sardinky v oleji 150 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
2 PL 2 PL kysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 50 ml
2 PL 2 PL plnotučné hořčice Hořčice plnotučná 30 g
1 1 cibule sůl Cibule čerstvá 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.