Nutriční hodnoty (Srnčí hřbet)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 671 kJ / 1 116 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 105,24 g |
| – nasycené | 26,03 g |
| – nenasycené | 69,00 g |
| –– mononenasycené | 48,70 g |
| –– polynenasycené | 20,30 g |
| ––– omega 3 | 1,36 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 608 mg |
| Sůl | 1,70 g |
| Sacharidy | 7,60 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 125 g 125 g tuku (másla) | Margarín | 125 g |
| cukr | Cukr bílý | |
| polohrubá mouka - tolik, co váží 3 vejce | Mouka pšeničná polohrubá | |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| ořechy | Vlašské ořechy |