Nutriční hodnoty (Vepřová směs Botaniko)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 535 kJ / 1 562 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 126,41 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 121,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,41 g |
| Tuky | 106,42 g |
| – nasycené | 63,95 g |
| – nenasycené | 36,43 g |
| –– mononenasycené | 32,15 g |
| –– polynenasycené | 4,28 g |
| ––– omega 3 | 0,98 g |
| Vláknina | 13,63 g |
| Cholesterol | 492 mg |
| Sodík | 1,26 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 19,13 g |
| – cukry | 14,55 g |
| ––– laktóza | 7,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g vepřové panenky | Vepřová panenka | 400 g |
| 200 g 200 g zelených fazolových lusků (čerstvé či mražené) | Fazolky čerstvé | 200 g |
| 200 ml 200 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 200 ml |
| 100 g 100 g ementálu | Ementál | 100 g |
| hrst hrst čerstvých nasekaných bylinek (hladkolisté petrželky, pažitky a libečku) | Petržel nať čerstvá | |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžička 1 lžička granulovaného česneku | Česnek sušený | 5 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| čerstvě drcený černý pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |