Nutriční hodnoty (Yorkshire pudding)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 339 kJ / 1 515 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 70,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 41,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 46,72 g |
| – nasycené | 11,23 g |
| – nenasycené | 25,82 g |
| –– mononenasycené | 18,08 g |
| –– polynenasycené | 7,74 g |
| ––– omega 3 | 1,20 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 950 mg |
| Sodík | 480 mg |
| Sůl | 1,06 g |
| Sacharidy | 199,72 g |
| – cukry | 27,20 g |
| ––– laktóza | 14,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 ks 4 ks vajíčka | Vejce slepičí | 252 g |
| 3 dcl 3 dcl studené mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 25 dkg 25 dkg mouka | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 10 g 10 g olej | Olej řepkový | 10 ml |
| velká špetka špetka soli | Sůl mořská |