Nutriční hodnoty (Jablíčková roláda)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 6 649 kJ / 1 589 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,10 g |
Tuky | 32,48 g |
– nasycené | 7,86 g |
– nenasycené | 15,18 g |
–– mononenasycené | 11,36 g |
–– polynenasycené | 3,82 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 9,60 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 408 mg |
Sůl | 0,84 g |
Sacharidy | 276,60 g |
– cukry | 231,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
20 dkg 20 dkg cukru | Cukr bílý | 200 g |
6 lžic 6 lžic hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 60 g |
30 dkg 30 dkg nastrouhaných jablek | Jablko čerstvé | 300 g |
skořice | Skořice ceylonská | |
cukr | Cukr bílý |