Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablíčková roláda)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie6 649 kJ /
1 589 kcal
Bílkoviny42,82 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,10 g
Tuky32,48 g
– nasycené7,86 g
– nenasycené15,18 g
–– mononenasycené11,36 g
–– polynenasycené3,82 g
––– omega 30,25 g
Vláknina9,60 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 408 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy276,60 g
– cukry231,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
20 dkg 20 dkg cukru Cukr bílý 200 g
6 lžic 6 lžic hladké mouky Mouka pšeničná hladká 60 g
30 dkg 30 dkg nastrouhaných jablek Jablko čerstvé 300 g
skořice Skořice ceylonská
cukr Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.