Kuřecí křídla Hubert

lenka-m Kuchařka:

Drůbeží maso 1 názor

Přidat další fotografii
43
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Suroviny

1 kg kuřecích křídel
0,5 l červeného vína
olej
0,5 l drůbežího vývaru
sůl
koření Hubert
(pokud jej nemáte, dejte :pepř černý, nové koření, bobkový list, jalovec, tymián, koriandr, rozmarýn, paprika pálivá, sušená cibule a kořenová zelenina)
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme osolená křídla, přidáme koření, zalijeme vývarem a vínem a dusíme.

  2. Když jsou křídla měkká, vyjmeme je, omáčku zahustíme a křídla vrátíme zpět, aby se prohřály.
    Podáváme s knedlíky nebo s rýží.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky


Ohodnoťte recept: Kuřecí křídla Hubert

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo