Nutriční hodnoty (Václavková směs s cuketou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 077 kJ / 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 17,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 17,08 g |
| Tuky | 1,67 g |
| – nasycené | 1,08 g |
| – nenasycené | 0,49 g |
| –– mononenasycené | 0,19 g |
| –– polynenasycené | 0,30 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 27,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 52 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 31,30 g |
| – cukry | 12,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g václavek | Václavka čerstvá | 500 g |
| 1 1 cuketa (asi 20 cm dlouhá) | Cuketa čerstvá | 100 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sójová omáčka | Sójová omáčka Tamari | |
| olej | Olej řepkový |